Izdelava in obdelava različne konstrukcije


Izdelava in obdelava različne konstrukcije po načrtu. Varimo in izdelujemo različne ograje, pasarele, umetnine, kipe, skulpture ipd. Nekaj teh lahko vidite v galeriji. Po predhodnem dogovoru lahko konstrukcijo izdelamo po vašem načrtu. Prav tako nudimo dodelava že obstoječim umetninam ali izdelkov iz gusa, brona, bakra oziroma ostalih kovin.

Izdelava in popravilo konstrukcij, umetnin, profilov

Naše podjetje nudi izdelavo in popravilo različnih manjših vrtnih, balkonskih, stopniščih ograj in konstrukcij. Poleg že omenjenih artiklov varimo različne vrste cevi in profilov iz raznih barvnih kovin. To so aluminij, magnezij, bron, baker, gus oziroma siva litina in tudi ostale kovine. Varjenje poteka po TIG postopku. Varimo različne dimenzije in oblike vseh zgoraj omenjenih kovin in izdelkov.

TIG postopek varjenja


Postopek TIG omogoča varilcu večji nadzor nad zvarom kot varjenje po postopku MIG oziroma elektroobločno varjenje z oplaščenimi elektrodami, omogoča pa tudi močnejše in kakovostnejše zvare. Postopek TIG je zapletenejši, bistveno počasnejši in ga je v primerjavi z večino ostalih postopkov varjenja precej težje obvladati a je zato zvar kot že omenjeno močnejši in kakovostnejši s pomočjo tehnike s katero obdelujemo varjenec v našem varilnem servisu.

 

Vse naštete stvari varimo po TIG postopku. Poleg omenjenih dejavnosti in popravil je naša poglavitna panoga varjenje aluminija. V kolikor vašega izdelka ali kovine ne najdete v zgoraj napisanih preverite še ostale kategorije ( avto in moto, varjenje sive litine, posebni izdelki in ostale v seznamu “Galerija”). Preden prinesete izdelek vas prosimo, da ga razmastite . Za več informacij glede vašega izdelka, naprave, mehanizacije nas obiščite v naši poslovalnici ali pa nas kontaktirajte na enega izmed kontaktov. Za novosti pa lahko obiščete tudi našo Facebook stran.