Varjenje aluminija, cevi in profilov


Varimo različne vrste cevi in profilov iz raznih barvnih kovin. To so aluminij, magnezij, bron, baker, gus oziroma siva litina in tudi ostale kovine. Varjenje aluminija in ostalih zgoraj naštetih kovin poteka po TIG postopku. Varimo različne dimenzije in oblike vseh zgoraj omenjenih kovin. Pod to kategorijo spadajo tudi manjše konstrukcije. Izdelamo različne izdelke in tudi profile po vaših načrtih.

Popravilo poškodovanih izdelkov in konstrukcij

Pripravljeni smo tudi na sodelovanje za kakšne posebne projekte. Serijo manjših kosov konstrukcij in izdelkov, več namenskih orodij in ostalega. Poleg same sestave nudimo tudi popravilo različnih poškodovanih in polomljenih konstrukcij / izdelkov. Za vse naštete stvari varjenje poteka po TIG postopku.

Varjenje po TIG postopku!


Postopek TIG omogoča varilcu večji nadzor nad zvarom kot varjenje po postopku MIG oziroma elektroobločno varjenje z oplaščenimi elektrodami, omogoča pa tudi močnejše in kakovostnejše zvare. Postopek TIG je zapletenejši, bistveno počasnejši in ga je v primerjavi z večino ostalih postopkov varjenja precej težje obvladati a je zato zvar kot že omenjeno močnejši in kakovostnejši s pomočjo tehnike s katero obdelujemo varjenec v našem varilnem servisu.

Vse naštete stvari varimo po TIG postopku. Poleg omenjenih dejavnosti in popravil je naša poglavitna panoga varjenje aluminija. V kolikor vašega izdelka ali kovine ne najdete v zgoraj napisanih preverite še ostale kategorije ( avto in moto, varjenje sive litine, posebni izdelki in ostale v seznamu “Galerija” ). Preden prinesete cev oziroma kateri koli izdelek vas prosimo, da ga razmastite . Za več informacij glede vašega izdelka, naprave, mehanizacije nas obiščite v naši poslovalnici ali pa nas kontaktirajte na enega izmed kontaktov. Za novosti pa lahko obiščete tudi našo Facebook stran.