Varjenje aluminija in avtomobilskih delov


Varjenje avtomobilskih in motorističnih delov poteka po TIG postopku. Večino teh izdelkov je iz aluminija, magnezija ali gusa.  Izvajamo popravilo in varjenje karterja, izpušnega in sesalnega kolektorja, hladilnika in klima cevi. Tukaj se seznam ne konča saj se prilagodimo željam in artiklom našim strankam. Varjenje se izavaja tudi za različne dele menjalnikov, motornega bloka, različne stopalke tako za motor kot za gradbeno mehanizacijo, izpušne sisteme za motor, oljne posode, in ostalo.

Varjenje karterja, izpuha, kolektorja, klima cevi

Poleg že zgoraj naštetega popravljamo in varimo, različne aluminijaste cevi , varjenje izpušnega sistema oziroma “lonca” tudi za avtomobile, okvirjev za motorno kolo, nakladalne rampe in po potrebi oziroma po predhodnem dogovoru lahko izdelamo izdelek po načrtu.

Testiranje zavarjenega izdelka!


Pred izročitvijo izdelka stranki, opravimo preizkus tesnosti varjenca za morebitne majhne “zračne” luknjice v kolikor je to pri izdelku potrebno (npr. zaradi katerih bi bilo mogoče puščanje olja). Varjenje pa izvajamo tudi za posode (rezervoarje) za gorivo tovornjakov, motornih koles in seveda tudi druge oblike izdelkov.

Vse naštete stvari varimo po TIG postopku. Poleg omenjenih dejavnosti in popravil je naša poglavitna panoga varjenje aluminija. V kolikor vašega izdelke ali kovine ne najdete v zgoraj napisanih preverite še ostale kategorije ( cevi in profili, varjenje sive litine, posebni izdelki in ostale v seznamu “Galerija”) .

Preden prinesete oljno posodo oziroma kateri koli izdelek vas prosimo, da ga razmastite. Za več informacij glede vašega izdelka, naprave, mehanizacije nas obiščite v naši poslovalnici ali pa nas kontaktirajte na enega izmed kontaktov. Za novosti pa lahko obiščete tudi našo Facebook stran.