/Avto Moto izdelki
Avto Moto izdelki 2018-04-10T15:09:14+00:00

Avto Moto izdelki

V spodnji galeriji si lahko ogledate kategorijo varjenja – “Avto moto izdelki“. Poleg spodaj prikazanih varimo tudi karterje, izpušne in sesalne kolektorje, hladilnike in klima cevi, različne dele menjalnikov, motornega bloka, različne stopalke tako za motor kot za gradbeno mehanizacijo, izpušne sisteme za motor, oljne posode,  in ostalo. Poleg že zgoraj naštetega popravljamo oziroma varimo,  različne aluminijaste cevi , varjenje izpušnega sistema oziroma “lonca” tudi za avtomobile,  okvirjev za motorno kolo, nakladalne rampe in po potrebi oziroma po predhodnem dogovoru lahko izdelamo izdelek po načrtu. 

Pred izročitvijo izdelka stranki, opravimo preizkus tesnosti varjenca za morebitne majhne “zračne” luknjice v kolikor je to pri izdelku potrebno (npr. zaradi katerih bi bilo mogoče puščanje olja). Varimo tudi posode (rezervoarje) za gorivo tovornjakov, motornih koles in seveda tudi druge oblike izdelkov.

Vse naštete stvari oziroma izdelke iz ostalih kovin prav tako varimo po TIG postopku.  V kolikor vašega izdelke ali kovine ne najdete v zgoraj napisanih preverite še ostale kategorije ( cevi in profilivarjenje sive litine, posebni izdelki in ostale v seznamu “Galerija”) .

Preden prinesete oljno posodo oziroma kateri koli izdelek vas prosimo, da ga razmastite. Za več informacij glede vašega izdelka, naprave, mehanizacije nas obiščite v naši poslovalnici ali pa nas kontaktirajte na enega izmed kontaktov. Za novosti pa lahko obiščete tudi našo Facebook stran.