Varjenje aluminijaste klimatske cevi in sistema


Varjenje aluminijaste počene avtomobilske klimatske cevi.

Varjenje in popravilo klimatskih cevi in sistemov je posebnost našega varilnega servisa. S popravilom se naše podjetje ukvarja že od samega začetka in imamo preko 15 let izkušenj z varjenjem avtomobilskih klima cevi in sistemov. Specializirani smo predvsem na varjenju klima cevi oz. klimatskih sistemov po TIG postopku. Varjenje klimatskih naprav se izvaja za vse vrste avtomobilov .

Popravilo intercoolerja, hladilnika, hladilnih sistemov, …

Prav tako poleg varjenja avto klima cevi, varimo in popravljamo tudi intercoolerje, avto hladilnike in po dogovoru varimo tudi ostale ne samo avtomobilske klimatske sisteme in klima cevi. Varimo tudi različne posebne klimatske sisteme, krivine in različne debeline materialov uporabljenih za klimatske siteme. Cevi in različni sistemi so po končanem varjenju testirani z 20 bar-i pritiska za morebitne zračne luknje. Tako lahko zagotovimo maksimalno kakovost naše storitve.

Za vse vrste avtomobilskih znamk!


Varjenje aluminijaste počene avtomobilske klimatske cevi. Popravilo avto klimatskih cevi in sistemov nudimo za vse vrste znamk kot so: VW, Audi, Seat, Škoda, KIA, Mercedes, BMW, Subaru, Opel, Honda, Saab, Renault in tudi ostale. Varimo le razstavljene sisteme, tako da varjenje ne poteka na samem avtomobilu/napravi. Pri varjenju naš postopek ne zmanjša same pretočnosti cevi. Kakovost varjenega dela je enako obstojna kot je sam varjenec tako, da skrbi za ponovno popravilo ni, kjer je bilo mesto varjenja. Ne glede ali se gre za klimatske cevi ali sisteme vsak izdelek ali napravo pred izdajo testiramo za maksimalno kakovost.

Varjenje aluminija in TIG Postopek

Za vse naštete stvari poteka varjenje po TIG postopku. Poleg omenjenih dejavnosti in popravil je naša poglavitna panoga varjenje aluminija. V kolikor pa vašega izdelka ali kovine ne najdete v zgoraj napisanih preverite še ostale kategorije ( avto in moto, različne konstrukcije , posebni izdelki in ostale v seznamu “Galerija”).

Preden prinesete izdelek vas prosimo, da ga razmastite za hitrejšo rešitev vašega problema. Za več informacij glede varjenja vašega izdelka ali kakšne posebnega klimatskega sistema, naprave, mehanizacije nas obiščite v naši poslovalnici ali pa nas kontaktirajte na enega izmed kontaktov. Za novosti pa lahko obiščete tudi našo Facebook stran.